BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

HET SLIMME OPLADEN.

Profiteer vandaag al van het oplaadgemak van morgen met de BMW Digital Charging Service.

In combinatie met BMW ConnectedDrive maakt deze service het oplaadproces tot een volledig digitale ervaring. Uw BMW i of BMW iPerformance model wordt onderdeel van uw persoonlijke thuislaadstation. De voordelen voor u: voordelig opladen, duurzaam gebruik van hernieuwbare energie en optimale transparantie. Bekijk onze video voor meer informatie over de voordelen en functies van onze services.

SLIM OPLADEN. SLIM BESPAREN.

Ervaar het verschil. Slimme algoritmen kiezen altijd de beste manier om uw BMW i of BMW iPerformance model op te laden: eenvoudig en handig. Het gewenste stroomtarief hoeft u slechts éénmalig in te voeren. Daarna is het kinderspel: voer de gewenste vertrektijd in, sluit uw auto aan op een stropcontact of uw BMW i Wallbox Connect en geniet van een geoptimaliseerde oplaadervaring.

Afhankelijk van het door u gekozen stroomtarief selecteert de BMW Digital Charging Service automatisch het goedkoopste moment om uw auto op te laden. Het enige wat u nodig heeft om te kunnen besparen dankzij tariefgeoptimaliseerd opladen, is een energiecontract met dag- en nachtstroom. Profiteer van volledige transparantie en inzicht in de energievraag van de auto, het actuele laadproces en de oplaadgeschiedenis. Houd zicht op uw oplaadkosten en besparingen – altijd en overal.

In combinatie met de BMW Digital Charging Service maakt een BMW i Wallbox Connect het oplaadproces nog sneller en handiger. En aangezien hernieuwbare energie en elektrische auto's een perfecte match zijn, kunt u uw BMW i of BMW iPerformance model ook opladen met stroom die is opgewekt met uw eigen zonne-installatie – voor maximale duurzaamheid.

Op basis van de weersvoorspellingen, de oriëntatie en hellingshoek van uw zonne-installatie, en de energievraag van uw auto, start het oplaadproces zodra er voldoende zonne-energie beschikbaar is.

Alle voordelen op een rij.

  • Transparant: altijd en overal inzicht in de oplaadkosten en besparingen
  • Handig: ‘plug-and-charge’ – volledig automatisch en kostengeoptimaliseerd
  • Duurzaam: opladen met energie van uw eigen zonne-installatie – het milieu zal u dankbaar zijn
  • Kostenefficiënt: intelligente algoritmen verlagen automatisch uw oplaadkosten
  • Visionair: BMW verkent voortdurend nieuwe manieren om uw oplaadervaring nog eenvoudiger en efficiënter te maken

BMW DIGITAL CHARGING SERVICE. ZO WERKT HET.

Doe een snelle pre-check van uw persoonlijke oplaadoplossing voor gebruik aan huis.

HANDLEIDING BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

De handleiding beschrijft stap voor stap hoe u Digital Charging Services activeert en instelt.
Land:  
^ Naar boven
BMW AG 2018